CAI Nieuws

Stichting CAI Harderwijk zoekt bestuurslid

Harderwijk, 28 september 2021

CAI Harderwijk is op zoek naar een nieuw bestuurslid, zie de bijgevoegde advertentie. Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatiebrief sturen naar: Stichting CAI Harderwijk, Postbus 18, 3840 AA Harderwijk.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in zakenblad Stad in Bedrijf

Harderwijk, 19 juli 2021

'Breednet Lite nieuw voor zakelijke gebruiker' (businessmagazine Stad in Bedrijf, juli 2021)! "Sinds 1 juni biedt CAI Harderwijk een nieuwe glasvezelinternetdienst: Breednet Lite.

Lees meer »
CAI Harderwijk-kantoor weer geopend

Harderwijk, 7 mei 2021

Vanaf maandag 10 mei is het kantoor van CAI Harderwijk weer geopend en per telefoon (0341-410666) bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 12.00 uur, behalve op feestdagen.

Lees meer »
Nieuw tarief per 1 april 2021

Harderwijk, 25 maart 2021

CAI Harderwijk past vanaf 1 april 2021 de prijs van haar basispakket licht aan. Het tarief stijgt van 17,29 euro naar 17,75 euro per maand. 

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in Harderwijk Magazine

Harderwijk, 15 maart 2021

'CAI Harderwijk trots op 100% glasvezeldekking' (Harderwijk Magazine 2021, editie 1)! "Eind 2020 bereikte CAI Harderwijk de mijlpaal dat alle huishoudens in Harderwijk zijn aangesloten op glasvezel.

Lees meer »
CAI Harderwijk geeft inwoners film cadeau

Harderwijk, 17 december 2020

CAI Harderwijk heeft in 2020 twee mijlpalen bereikt en viert dit rond de feestdagen met alle inwoners. Op alle huisadressen wordt voor de kerstdagen een kaart bezorgd met daarop een code. Met deze code kunnen de bewoners kosteloos en zonder voorwaarden een huurfilm bekijken uit de online thuisbioscoop van Pathé Thuis.

Lees meer »
Prijswinnaars van de puzzel in CAI Contact

Harderwijk, 10 december 2020

Dit zijn de puzzelwinnaars van de CAI Harderwijk-woordzoeker in de oktobereditie van magazine CAI Contact: André van der Steen (cadeaubon van Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg), Joke Foppen (cadeaubon van Kok Experience) en Mady Bastiaanse (cadeaubon van Bakkerij Wegerif).

Lees meer »
Nieuwe provider Tweak nu op glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk

Harderwijk, 22 oktober 2020

CAI Harderwijk heeft er als netwerkbeheerder sinds kort een nieuwe klant bij: de serviceprovider Tweak. Deze provider is na Caiway, Delta, Fiber Nederland, KPN, Plinq, Solcon en XSyou nu de achtste provider die zijn diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk. Tweak biedt een abonnement aan met een pakket van interactieve televisie, telefonie en 1 gigabit internet.

Lees meer »
Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

Harderwijk, 19 oktober 2020

CAI Contact, het magazine van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees van het magazine in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze oktobereditie onder meer artikelen over de nieuwe provider Tweak, die sinds kort gigabit-glasvezel aanbiedt via het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk, en de nieuwe provider DELTA, die nu eveneens via het CAI Harderwijk-glasvezelnetwerk zijn diensten aanbiedt.

Lees meer »
NPO 1 Extra tijdelijk gratis te ontvangen via CAI Harderwijk

Harderwijk, 16 oktober 2020

Televisiezender NPO 1 Extra is voor alle abonnees van CAI Harderwijk wederom tijdelijk gratis te ontvangen. De zender is vanaf nu tot en met onder meer de uitzending van de jaarlijkse Top 2000 in december te zien via digitaal CAI Harderwijk-kanaal 36.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in zakenblad Stad in Bedrijf

Harderwijk, 18 september 2020

'Ook snel internet voor buitengebied door CAI-glasvezelaansluiting' - paginagroot artikel in businessmagazine Stad in Bedrijf, september 2020, over het glasvezelnetwerk in Harderwijk en Hierden.

Lees meer »
Nieuwe televisiezender Iedereen Live nu ook bij CAI Harderwijk

Harderwijk, 22 april 2020

De nieuwe televisiezender Iedereen Live is nu ook te zien bij CAI Harderwijk. De zender is opgenomen in het CAI Harderwijk-basispakket en te ontvangen van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur via digitaal CAI-kanaal 33.

Lees meer »
Discovery Science en Animal Planet HD vrij te ontvangen

Harderwijk, 14 april 2020

Vanaf vandaag zijn de televisiezenders Discovery Science (CAI-kanaal 135) en Animal Planet HD (CAI-kanaal 412) voor alle abonnees van CAI Harderwijk vrij te ontvangen, voorlopig tot 1 juni 2020.

Lees meer »
Diverse extra zenders langer vrij te ontvangen, voorlopig tot 1 juni 2020

Harderwijk, 14 april 2020

De televisiezenders Comedy Central Extra (CAI-kanaal 26), NPO 1 Extra (CAI-kanaal 36), NPO 2 Extra (CAI-kanaal 37), NPO Zappelin Extra (CAI-kanaal 39), Nick Toons (CAI-kanaal 159) en Nick Music (CAI-kanaal 161) blijven voorlopig tot 1 juni 2020 voor alle abonnees van CAI Harderwijk vrij te ontvangen.

Lees meer »
Tijdelijk extra zenders te zien via CAI Harderwijk

Harderwijk, 23 maart 2020

Nu door de gevolgen van het coronavirus veel mensen de meeste tijd thuis doorbrengen en vaker televisiekijken, maakt CAI Harderwijk dat graag wat aangenamer. 

Lees meer »
HK13 TV niet bij alle providers te zien, maar ook via internet

Harderwijk, 19 maart 2020

In deze tijd waarin veel mensen aan huis gebonden zijn, is met name voor de ouderen onder ons de televisie meer dan ooit het venster naar de buitenwereld. De lokale televisiezender HK13 TV wordt door Harderwijkers en Hierdenaren daarom extra gewaardeerd, door onder meer dagelijkse en wekelijkse nieuwsrubrieken en reportages over evenementen en andere gebeurtenissen in Harderwijk en Hierden.

Lees meer »
Kerkdiensten live volgen via CAI Harderwijk, nu ook zonder smartcard

Harderwijk, 13 maart 2020

Alle abonnees van CAI Harderwijk kunnen kerkdiensten in Harderwijk en Hierden voorlopig tot en met 31 maart 2020 zonder de noodzakelijke smartcard rechtstreeks volgen via de speciale CAI-kanalen 701 tot en met 710.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in businessmagazine Stad in Bedrijf

Harderwijk, 3 januari 2020

'CAI Harderwijk verbindt iedereen' – paginagroot artikel in businessmagazine Stad in Bedrijf, december 2019, over het glasvezelnetwerk in Harderwijk en Hierden. "Verbinding is de rode draad bij CAI Harderwijk.

Lees meer »
Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

Harderwijk, vrijdag 15 november 2019

CAI Contact, het informatieblad van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze novembereditie onder meer artikelen over de aanleg van een zonnepark op het overloopparkeerterrein in Harderwijk met zo'n 8.000 zonnepanelen en zorgcentra in Harderwijk die een centraal televisie- en radiosysteem krijgen.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in Nieuwe Kijk op Zaken

Harderwijk, 22 mei 2019

'CAI Harderwijk garandeert optimale bereikbaarheid', paginagroot artikel in het zakenblad Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk, mei 2019. "Over optimale digitale bereikbaarheid gesproken. Dankzij CAI Harderwijk wordt de Hanzestad de allereerste Nederlandse gemeente met de volle honderd procent glasvezeldekking voor bedrijven en particulieren. Voor de zakelijk markt is een open marktplaats gecreëerd, consumenten kunnen eveneens kiezen uit een breed aanbod van providers. De kleine stichting ontvangt sinds jaar en dag niet voor niets van alle kanten lof. Van de titel nationaal voorloper tot de beloning met een Europese innovatieprijs."

Lees meer »
Programma's Veluwe AM zijn verhuisd naar Vandaagradio.nl

Harderwijk, 30 april 2019

Sinds eind vorige week worden alle programma's van Veluwe AM niet meer door deze radiozender uitgezonden maar via Vandaagradio.nl. 

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in Stad in Bedrijf

Harderwijk, 1 maart 2019

Uitgebreid artikel, 'Open CAI-netwerk als podium voor providers', over netwerkbeheerder CAI Harderwijk in businessmagazine Stad in Bedrijf, februari 2019.

Lees meer »
Glasvezelnetwerk weer volledig in handen van CAI Harderwijk

Harderwijk, 15 januari 2019

Gisteren heeft netwerkbeheerder CAI Harderwijk haar partner uitgekocht en is hierdoor volledig eigenaar geworden van het Harderwijkse glasvezelnetwerk. Daarmee komt het glasvezelnetwerk weer volledig in Harderwijkse handen. “Een unieke situatie”, vertelt directeur Edo Kweldam. “Overal zie je netwerken opgaan in steeds grotere, internationale conglomeraten. Hier is een omgekeerde beweging ingezet, maar dat past bij CAI Harderwijk.”

Lees meer »
201