CAI Nieuws

Tarief basispakket gaat per 1 april iets omhoog

Harderwijk, 22 maart 2024

CAI Harderwijk past vanaf 1 april 2024 de prijs van haar basispakket iets aan. Het tarief stijgt van 19,42 euro naar 20,32 per maand. Daarvoor ontvangen CAI Harderwijk-abonnees maar liefst 81 televisiezenders en 46 radiozenders.

Lees meer »
BBC Entertainment niet meer via CAI Harderwijk te ontvangen

Harderwijk, 21 maart 2014

De BBC stopt met ingang van maandag 1 april 2024 met de doorgifte van televisiezender BBC Entertainment in alle landen waar het momenteel wordt uitgezonden. BBC Entertainment is nog tot die datum te ontvangen via digitaal CAI Harderwijk-kanaal 48 in het premium-pluspakket.

Lees meer »
CAI Challenge 2024: jouw initiatief op ons netwerk?

Harderwijk, 12 februari 2024

Wie gaat er in 2024 met de nieuwe CAI Challenge award vandoor?

Ieder jaar reikt het Innovatiehuis Noord-Veluwe de Veluwse Innovatieprijs uit. Sinds 2023 heeft CAI Harderwijk een nieuw onderdeel toegevoegd aan dit evenement: de CAI Challenge. Iedereen met een innovatief idee om maatschappelijke impact te hebben via het CAI glas­vezelnetwerk kan deelnemen.

Lees meer »
Glasnet eind januari een van de providers van CAI Harderwijk

Harderwijk, 19 december 2023

Glasvezelprovider Glasnet wordt vanaf eind januari 2024 een van de acht providers van CAI Harderwijk. In de afgelopen weken heeft een wervingscampagne van Glasnet ruim voldoende aanmeldingen in Harderwijk en Hierden opgeleverd voor het voordelige gigabit-internet van Glasnet vanaf 37,50 euro per maand.

Lees meer »
Glasnet mogelijk nieuwe CAI Harderwijk provider, abonneewerving gestart

Harderwijk, 18 oktober 2023

Glasvezelprovider Glasnet is deze week in Harderwijk en Hierden een campagne gestart om na te gaan hoeveel interesse er is voor voordelig  gigabit-internet vanaf 37,50 euro per maand. Naast supersnel internet kan Glasnet ook televisie en telefonie leveren.

Lees meer »
Nieuwste CAI Contact deze week verschenen

Harderwijk, 22 mei 2023

CAI Contact, het magazine van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees van het magazine in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd.

Lees meer »
15 februari: actiedag Giro 555 op NPO 1 Extra en NPO 2 Extra

Harderwijk, 10 februari 2023

Woensdag 15 februari is op de televisiezenders NPO 1 Extra en NPO 2 Extra de speciale uitzending te zien van de landelijke actiedag Giro 555 om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Lees meer »
CAI Challenge 2023: jouw initiatief op ons netwerk?

CAI Harderwijk lanceert een nieuw onderdeel tijdens de Veluwse Innovatieprijs: de CAI Challenge 2023. De inschrijving is verlengd tot 15 maart 2023!

Lees meer »
Ook CAI Harderwijk doet mee aan de Endura-actie 'Open met de deur dicht'

Harderwijk, 2 januari 2023

 

Ook netwerkbeheerder CAI Harderwijk doet mee aan de actie 'Open met de deur dicht', een initiatief van energiecoöperatie Endura Harderwijk.

Lees meer »
3FM Serious Request en Top 2000 à Go-Go gratis te zien via NPO 1 Extra

Harderwijk, 1 december 2022

Televisiezender NPO 1 Extra is de hele maand december voor elke CAI Harderwijk-abonnee gratis te ontvangen via digitaal CAI Harderwijk-kanaal 36! Te zien zijn onder meer 3FM Serious Request van 18 t/m 24 december en de Top 2000 à Go-Go van 26 t/m 31 december.

Lees meer »
Tal van festivals zijn deze zomer gratis te zien op NPO 2 Extra

Harderwijk, 16 juni 2022

Deze zomer zijn tal van festivals voor elke CAI Harderwijk-abonnee gratis te ontvangen op televisiezender NPO 2 Extra via digitaal CAI Harderwijk-kanaal 37!

Lees meer »
Tarief basispakket gaat iets omhoog

Harderwijk, 31 maart 2022

CAI Harderwijk past vanaf 1 april 2022 de prijs van haar basispakket iets aan. Het tarief stijgt van 17,75 euro naar 18,48 euro per maand. Daarvoor ontvangen CAI Harderwijk-abonnees maar liefst 82 televisiezenders en 49 radiozenders.

Lees meer »
CAI Harderwijk verlaagd tarieven van Breednet Premium per 1 april

Harderwijk, 17 maart 2022

Breednet zakelijk glasvezel heeft dubbel goed nieuws voor ondernemers in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten. De snelste Breednet Premium-abonnementen zijn per 1 april 2022 tegen lagere tarieven beschikbaar.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in zakenblad Stad in Bedrijf

Harderwijk, 14 maart 2022

'Steeds meer voor steeds minder', uitgebreid artikel in businessmagazine Stad in Bedrijf, maart 2022, over Breednet Premium van CAI Harderwijk voor de zakelijke gebruiker!

Lees meer »
Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

Harderwijk, 9 maart 2022

CAI Contact, het magazine van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees van het magazine in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze maarteditie artikelen over onder meer de door CAI Harderwijk gesponsorde inzamelingsactie van digitale ontvangers door de Harderwijkse stichting Kinderen voor Duurzaamheid.

Lees meer »
'Samen in actie voor Oekraïne' gratis te zien op NPO 1 Extra

Harderwijk 4 maart 2022

Het radioprogramma Radio 555, over de inzamelingsactie 'Samen in actie voor Oekraïne', dat maandag 7 maart rechtstreeks wordt uitgezonden op tien radiozenders is op die dag voor elke CAI Harderwijk-abonnee gratis te zien op televisiezender NPO 1 Extra via digitaal CAI Harderwijk-kanaal 36!

Lees meer »
TV5 Monde niet meer via CAI Harderwijk te ontvangen

Harderwijk, 5 januari 2022

De Franstalige televisiezender TV5 Monde is sinds kort niet meer via digitaal kanaal 60 van CAI Harderwijk te ontvangen. CAI Harderwijk is met de doorgifte van deze zender gestopt, omdat TV5 Monde de doorgifteovereenkomst heeft opgezegd en alleen wilde verlengen tegen aanzienlijk hogere kosten.

Lees meer »
Finale Formule 1 gratis via CAI Harderwijk te zien bij Ziggo Sport

Harderwijk, 8 december 2021

De trainingen, kwalificaties en daaropvolgende finale van de Formule 1 met Max Verstappen tijdens de Grand Prix in Abu Dhabi is gratis te ontvangen voor alle abonnees van CAI Harderwijk.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in zakenblad Stad in Bedrijf

Harderwijk, 19 juli 2021

'Breednet Lite nieuw voor zakelijke gebruiker' (businessmagazine Stad in Bedrijf, juli 2021)! "Sinds 1 juni biedt CAI Harderwijk een nieuwe glasvezelinternetdienst: Breednet Lite.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in Harderwijk Magazine

Harderwijk, 15 maart 2021

'CAI Harderwijk trots op 100% glasvezeldekking' (Harderwijk Magazine 2021, editie 1)! "Eind 2020 bereikte CAI Harderwijk de mijlpaal dat alle huishoudens in Harderwijk zijn aangesloten op glasvezel.

Lees meer »
CAI Harderwijk geeft inwoners film cadeau

Harderwijk, 17 december 2020

CAI Harderwijk heeft in 2020 twee mijlpalen bereikt en viert dit rond de feestdagen met alle inwoners. Op alle huisadressen wordt voor de kerstdagen een kaart bezorgd met daarop een code. Met deze code kunnen de bewoners kosteloos en zonder voorwaarden een huurfilm bekijken uit de online thuisbioscoop van Pathé Thuis.

Lees meer »
Prijswinnaars van de puzzel in CAI Contact

Harderwijk, 10 december 2020

Dit zijn de puzzelwinnaars van de CAI Harderwijk-woordzoeker in de oktobereditie van magazine CAI Contact: André van der Steen (cadeaubon van Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg), Joke Foppen (cadeaubon van Kok Experience) en Mady Bastiaanse (cadeaubon van Bakkerij Wegerif).

Lees meer »
Nieuwe provider Tweak nu op glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk

Harderwijk, 22 oktober 2020

CAI Harderwijk heeft er als netwerkbeheerder sinds kort een nieuwe klant bij: de serviceprovider Tweak. Deze provider is na Caiway, Delta, Fiber Nederland, KPN, Plinq, Solcon en XSyou nu de achtste provider die zijn diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk. Tweak biedt een abonnement aan met een pakket van interactieve televisie, telefonie en 1 gigabit internet.

Lees meer »
Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

Harderwijk, 19 oktober 2020

CAI Contact, het magazine van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees van het magazine in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze oktobereditie onder meer artikelen over de nieuwe provider Tweak, die sinds kort gigabit-glasvezel aanbiedt via het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk, en de nieuwe provider DELTA, die nu eveneens via het CAI Harderwijk-glasvezelnetwerk zijn diensten aanbiedt.

Lees meer »
NPO 1 Extra tijdelijk gratis te ontvangen via CAI Harderwijk

Harderwijk, 16 oktober 2020

Televisiezender NPO 1 Extra is voor alle abonnees van CAI Harderwijk wederom tijdelijk gratis te ontvangen. De zender is vanaf nu tot en met onder meer de uitzending van de jaarlijkse Top 2000 in december te zien via digitaal CAI Harderwijk-kanaal 36.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in zakenblad Stad in Bedrijf

Harderwijk, 18 september 2020

'Ook snel internet voor buitengebied door CAI-glasvezelaansluiting' - paginagroot artikel in businessmagazine Stad in Bedrijf, september 2020, over het glasvezelnetwerk in Harderwijk en Hierden.

Lees meer »
Nieuwe televisiezender Iedereen Live nu ook bij CAI Harderwijk

Harderwijk, 22 april 2020

De nieuwe televisiezender Iedereen Live is nu ook te zien bij CAI Harderwijk. De zender is opgenomen in het CAI Harderwijk-basispakket en te ontvangen van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur via digitaal CAI-kanaal 33.

Lees meer »
Discovery Science en Animal Planet HD vrij te ontvangen

Harderwijk, 14 april 2020

Vanaf vandaag zijn de televisiezenders Discovery Science (CAI-kanaal 135) en Animal Planet HD (CAI-kanaal 412) voor alle abonnees van CAI Harderwijk vrij te ontvangen, voorlopig tot 1 juni 2020.

Lees meer »
Diverse extra zenders langer vrij te ontvangen, voorlopig tot 1 juni 2020

Harderwijk, 14 april 2020

De televisiezenders Comedy Central Extra (CAI-kanaal 26), NPO 1 Extra (CAI-kanaal 36), NPO 2 Extra (CAI-kanaal 37), NPO Zappelin Extra (CAI-kanaal 39), Nick Toons (CAI-kanaal 159) en Nick Music (CAI-kanaal 161) blijven voorlopig tot 1 juni 2020 voor alle abonnees van CAI Harderwijk vrij te ontvangen.

Lees meer »
Tijdelijk extra zenders te zien via CAI Harderwijk

Harderwijk, 23 maart 2020

Nu door de gevolgen van het coronavirus veel mensen de meeste tijd thuis doorbrengen en vaker televisiekijken, maakt CAI Harderwijk dat graag wat aangenamer. 

Lees meer »
HK13 TV niet bij alle providers te zien, maar ook via internet

Harderwijk, 19 maart 2020

In deze tijd waarin veel mensen aan huis gebonden zijn, is met name voor de ouderen onder ons de televisie meer dan ooit het venster naar de buitenwereld. De lokale televisiezender HK13 TV wordt door Harderwijkers en Hierdenaren daarom extra gewaardeerd, door onder meer dagelijkse en wekelijkse nieuwsrubrieken en reportages over evenementen en andere gebeurtenissen in Harderwijk en Hierden.

Lees meer »
Kerkdiensten live volgen via CAI Harderwijk, nu ook zonder smartcard

Harderwijk, 13 maart 2020

Alle abonnees van CAI Harderwijk kunnen kerkdiensten in Harderwijk en Hierden voorlopig tot en met 31 maart 2020 zonder de noodzakelijke smartcard rechtstreeks volgen via de speciale CAI-kanalen 701 tot en met 710.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in businessmagazine Stad in Bedrijf

Harderwijk, 3 januari 2020

'CAI Harderwijk verbindt iedereen' – paginagroot artikel in businessmagazine Stad in Bedrijf, december 2019, over het glasvezelnetwerk in Harderwijk en Hierden. "Verbinding is de rode draad bij CAI Harderwijk.

Lees meer »
Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

Harderwijk, vrijdag 15 november 2019

CAI Contact, het informatieblad van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze novembereditie onder meer artikelen over de aanleg van een zonnepark op het overloopparkeerterrein in Harderwijk met zo'n 8.000 zonnepanelen en zorgcentra in Harderwijk die een centraal televisie- en radiosysteem krijgen.

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in Nieuwe Kijk op Zaken

Harderwijk, 22 mei 2019

'CAI Harderwijk garandeert optimale bereikbaarheid', paginagroot artikel in het zakenblad Nieuwe Kijk op Zaken Harderwijk, mei 2019. "Over optimale digitale bereikbaarheid gesproken. Dankzij CAI Harderwijk wordt de Hanzestad de allereerste Nederlandse gemeente met de volle honderd procent glasvezeldekking voor bedrijven en particulieren. Voor de zakelijk markt is een open marktplaats gecreëerd, consumenten kunnen eveneens kiezen uit een breed aanbod van providers. De kleine stichting ontvangt sinds jaar en dag niet voor niets van alle kanten lof. Van de titel nationaal voorloper tot de beloning met een Europese innovatieprijs."

Lees meer »
Programma's Veluwe AM zijn verhuisd naar Vandaagradio.nl

Harderwijk, 30 april 2019

Sinds eind vorige week worden alle programma's van Veluwe AM niet meer door deze radiozender uitgezonden maar via Vandaagradio.nl. 

Lees meer »
Artikel CAI Harderwijk in Stad in Bedrijf

Harderwijk, 1 maart 2019

Uitgebreid artikel, 'Open CAI-netwerk als podium voor providers', over netwerkbeheerder CAI Harderwijk in businessmagazine Stad in Bedrijf, februari 2019.

Lees meer »
Glasvezelnetwerk weer volledig in handen van CAI Harderwijk

Harderwijk, 15 januari 2019

Gisteren heeft netwerkbeheerder CAI Harderwijk haar partner uitgekocht en is hierdoor volledig eigenaar geworden van het Harderwijkse glasvezelnetwerk. Daarmee komt het glasvezelnetwerk weer volledig in Harderwijkse handen. “Een unieke situatie”, vertelt directeur Edo Kweldam. “Overal zie je netwerken opgaan in steeds grotere, internationale conglomeraten. Hier is een omgekeerde beweging ingezet, maar dat past bij CAI Harderwijk.”

Lees meer »
201