CAI Contact mei 2023.jpg

Nieuwste CAI Contact deze week verschenen

Harderwijk, 22 mei 2023

CAI Contact, het magazine van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees van het magazine in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze mei-editie artikelen over onder meer de genomineerden voor de CAI Challenge 2023, een nieuwe prijs van het Innovatiehuis Noord-Veluwe voor een organisatie met een innovatief idee dat maatschappelijke impact biedt via het CAI Harderwijk-glasvezelnetwerk.

 

Verder in deze editie van CAI Contact een artikel over het succes van de acties vorig jaar van de Harderwijkse Stichting Kinderen voor Duurzaamheid op negentien basisscholen in Harderwijk en Hierden over duurzaamheid en energietransitie, de inzameling door leerlingen van overbodige telecommunicatieapparatuur en de voortzetting van al deze acties. Bovendien in CAI Contact onder meer een overzicht van de providers die gebruik maken van het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk, een artikel over de toename van het aantal zenders alleen in HD-kwaliteit en een overzicht van de abonnementstarieven CAI Harderwijk per 1 juli 2023.

 

CAI Contact is ook af te halen bij het kantoor van CAI Harderwijk aan de Julianalaan 43, van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

201