afbeelding-uit-stad-in-bedrijf-Edo-en-Marieke.png

CAI Challenge 2024: jouw initiatief op ons netwerk?

Ieder jaar reikt het Innovatiehuis Noord-Veluwe de Veluwse Innovatieprijs uit aan een ondernemer met een duurzame en/of technologische innovatie. Sinds 2023 heeft CAI Harderwijk een nieuw onderdeel toegevoegd aan dit evenement: de CAI Challenge. Iedereen met een innovatief idee om maatschappelijke impact te hebben via het CAI glas­vezelnetwerk kan deelnemen. Sociale verbinding, veiligheid, gezondheid, welzijn of onderwijs... heb jij een ­vernieuwend plan, dien het in voor 5 april 2024!  Misschien ben je een van de drie initiatieven die meedoen aan de pitch!

Het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk wordt door 96% van de inwoners van Harderwijk gebruikt via de providers die erop zitten voor internet, tv of bellen, maar we kunnen voor veel meer doeleinden beelden of data over het netwerk versturen. Denk aan privacygevoelige informatie voor diensten van zorginstellingen, gezondheidspraktijken of ziekenhuizen voor zorg op afstand. Dat kan heel veilig zodat niemand erbij kan.”

In 2023 won ’s Heeren Loo met de Novilamp die, met camera, bewegingen registreert op een volledig veilige en anonieme manier zodat er op afstand gezien kan worden of er zorg verleend moet worden.

Win een fieldlab

De winnaar van de CAI Challenge 2024 krijgt een mooie award maar vooral de ruimte om het innovatieve plan te ­testen in een fieldlab omgeving op het CAI glasvezelnetwerk. Daarbij geeft CAI Harderwijk alle denkbare ondersteuning!

Aanmelden? KLIK HIER!
Lees ook de voorwaarden voor de CAI Challenge 2024.

201