CAI Contact november 2018 (voorzijde) (2)

Nieuwste editie verschenen van CAI Contact

Harderwijk, 22 november 2018

CAI Contact, het informatieblad van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, is weer verschenen. Het blad wordt deze week bij alle abonnees in Harderwijk en Hierden thuisbezorgd. In deze novembereditie onder meer artikelen over Harderwijk als eerste stad in Nederland met 100 procent glasvezeldekking en het nieuwe vispaleis van Dries van den Berg dat is aangesloten op het razendsnelle glasvezelnetwerk Breednet van CAI Harderwijk.

Verder staat in deze editie van CAI Contact allerlei abonneenieuws over het CAI-aanbod van televisie- en radiozenders en de abonnementstarieven per 1 januari 2019. Bovendien een artikel over energiecoöperatie Endura waarvan CAI Harderwijk een van de samenwerkingspartners is, een artikel over Internet of Things (IoT) in Harderwijk met sensoren die de waterbehoefte van jonge boompjes in het oog houden, én een speciale 'zoek de verschillen'-wedstrijd met als prijs gratis entreebebewijzen voor Harderwijk Op IJs.

CAI Contact is ook af te halen bij het kantoor van CAI Harderwijk aan de Julianalaan 43, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.
 

201