Dit is CAI

Wie zijn we

CAI Harderwijk (opgericht in 1975) is één van de kleinste kabelexploitanten in Nederland, en ook één van de meest vooruitstrevende. Zij behoort tot de laatste zelfstandige netwerkbeheerders. Meer dan 99 procent van alle woningen in Harderwijk en Hierden is voorzien van een aansluiting. Als eerste aanbieder stelde zij het netwerk open voor andere aanbieders. Met deze openheid is de abonnee steeds verzekerd van het meest concurrerende aanbod.

Wat doen we

Al vele jaren is CAI Harderwijk vertrouwd en 'thuis' in bijna alle huishoudens in de gemeente. Elke abonnee profiteert onder meer van lage abonnementstarieven, een zeer uitgebreid basispakket en een klantenservice aan de Julianalaan waar men van maandag tot en met donderdag (van 08.00 tot 12.00 uur) terecht kan met vragen. Ook ontvangen alle abonnees het abonneeblad CAI Contact.

Het CAI-basispakket bevat naast alle nationale en internationale televisie- en radiozenders ook Harderwijk FM, HK13TV, Kerktelevisie en RTV Nunspeet. Juist het doorgeven van deze lokale televisie- en radiozenders en uitzendingen toont aan dat CAI Harderwijk echt lokaal betrokken is, en blijft.

Een nieuwe rol

CAI Harderwijk vindt het voor de inwoners van Harderwijk en Hierden belangrijk dat er meerdere providers van haar netwerk gebruik maken zodat u kunt kiezen. Dit bevordert de concurrentie en dus de kwaliteit en de prijs van het aanbod. Als eerste aanbieder stelde zij het netwerk open voor andere aanbieders. Met deze openheid is de abonnee steeds verzekerd van het meest concurrerende aanbod.

Zogeheten service-providers – of ook wel dienstenaanbieders genoemd – kunnen gebruikmaken van het CAI Harderwijk-netwerk en hun diensten aanbieden. De inkomsten van CAI Harderwijk bestaan dan uit de vergoeding die de diensten-aanbieders aan CAI Harderwijk betalen. Deze diensten zijn vaak ‘alles in één’-pakketten met een combinatie van radio, televisie, internet en telefonie.

CAI Harderwijk richt zich in de toekomst vooral op het netwerk zelf: de aansluiting bij abonnees thuis, de kabels in de grond en de techniek achter de schermen. Weliswaar krijgt CAI Harderwijk wat meer een rol op de achtergrond, de CAI Harderwijk-principes blijven recht overeind. CAI Harderwijk blijft een stichting zonder winstoogmerk. Juist door meer diensten-aanbieders toegang tot het CAI Harderwijk-glasvezelnetwerk te geven, komt er concurrentie wat resulteert in scherpe tarieven, nieuwe diensten en hoogwaardige service.

CAI Flits 8

Domotica: prettiger wonen, werken en leven door het slim maken van je woning is mede mogelijk dankzij het glasvezelnet van CAI Harderwijk.

CAI_Flits8
187