Wat is Breednet

CAI Harderwijk zorgt niet alleen voor de beste verbinding thuis, maar biedt ook bedrijven uitstekende dataverbindingen. Download folder Breednet.

Breednet Harderwijk is sinds 2007 het zakelijke glasvezelnetwerk van kabelexploitant CAI Harderwijk waarop al honderden bedrijven een aansluiting hebben genomen: een lokaal en open zakelijk glasnetwerk met korte lijntjes. Met een aansluiting op het open netwerk van Breednet bepaalt u zelf van wie u ICT diensten afneemt. Kijk voor alle beschikbare (zakelijke) ICT diensten op de digitale marktplaats NDIX.

Het open netwerk biedt voordelen voor alle gebruikers. Want waar meerdere leveranciers van producten en diensten zijn aangesloten, worden de prijzen scherp, blijft de kwaliteit van dienstverlening op hoog niveau en worden de aanbieders geprikkeld tot het ontwikkelen van diensten die aansluiten op de wensen van de gebruikers.

CAI Harderwijk levert Breednet op alle industrieterreinen van Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten met uitlopers naar Zeewolde en Lelystad.

232