Kabeltelevisie abonnement

Abonnees met een abonnement op het basispakket betalen per kwartaal met een machtiging via automatische incasso. Voor betalingen op een andere manier wordt 1 Euro administratiekosten in rekening gebracht. Abonnees die naast een abonnement op het basispakket tevens een abonnement op een pluspakket hebben betalen ook per kwartaal, maar uitsluitend met een machtiging.

Een pluspakket regelt u als abonnee van CAI Harderwijk gemakkelijk zelf door het formulier aanvraag pluspakket in te vullen. Even een pluspakket regelen aan de balie op het CAI-kantoor aan Julianalaan 43 kan natuurlijk ook (iedere werkdag van 8 tot 12 uur). Indien u nog geen smartcard heeft zijn de kosten hiervoor eenmalig € 20,20.

U bent nog geen abonnee bij CAI Harderwijk? Abonnee worden is heel gemakkelijk door het formulier abonnee worden in te vullen. Even naar de balie op het CAI-kantoor aan Julianalaan 43 kan natuurlijk ook (iedere werkdag van 8 tot 12 uur). U betaalt de entreekosten van 35 euro en het abonnementsgeld van de resterende maanden van het lopend kwartaal en u wordt in de meeste gevallen nog dezelfde dag aangesloten.

211