Kerktelevisie

Binnen de Stichting Kerkradio-Televisie Gemeente Harderwijk (SKTGH) is met toestemming van alle kerkenraden besloten de tv beelden ook aan alle inwoners van Harderwijk en Hierden ter beschikking te stellen. De lokale omroep HK13 biedt namens de samenwerkende kerken op zondagmorgen bij toerbeurt een directe uitzending aan vanuit één van de aangesloten kerken. Kijkers kunnen zo een kerkdienst live mee beleven. Het is de bedoeling dat het uitzendschema in het weekblad Het Kontakt op de servicepagina, waar alle kerkdiensten en medische diensten staan, wordt gepubliceerd.

Kerktelevisie is enkel beschikbaar indien u televisie kijkt via de coaxkabel. Een abonnement op de Stichting Kerkradio en -Televisie Harderwijk sluit u af via de kerk zelf. U geeft hiervoor een machtiging aan degene die de smartcard bij u thuis komt installeren en controleert of uw apparatuur werkt. Of u in aanmerking komt voor een abonnement op de kerktelevisie wordt beoordeeld door de eigen kerkgemeente. Informeer hierover bij uw predikant, uw ouderling/bezoek(st)er of bij het kerkelijk bureau.

  • Mede dankzij een gift van de CAI Harderwijk, tijdens de heropening ons nieuwe kantoor in 2011, kunnen ook patiënten in St. Jansdal de Harderwijkse kerkdiensten volgen.
222