Iedereen_Live _Logo.jpg

Nieuwe televisiezender Iedereen Live nu ook bij CAI Harderwijk

Harderwijk, 22 april 2020

De nieuwe televisiezender Iedereen Live is nu ook te zien bij CAI Harderwijk. De zender is opgenomen in het CAI Harderwijk-basispakket en te ontvangen van maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 17.00 uur via digitaal CAI-kanaal 33.

Iedereen Live, dat zich 'de nationale verbindingszender' noemt, is een nieuwe vorm van televisie die geheel wordt gemaakt vanuit de woonkamers van de makers. De zender geeft vooral ook ruimte aan persoonlijke verhalen over omgaan met de coronacrisis. De presentatoren van Iedereen Live schakelen van woonkamer naar woonkamer om grappige, ontroerende of andere bijzondere verhalen te verzamelen uit het hele land. Diverse bekende televisiepresentatoren – zoals Beau van Erven Dorens, Aldith Hunkar, Stefano Keizers, Alexander Klöpping, Thomas van Luyn en Romana Vrede – hebben toegezegd de komende tijd als presentator voor Iedereen Live te willen optreden.

“Bij Iedereen Live is heel Nederland zowel gast als publiek. Alles kan: vertellen over je nieuwe opruimvaardigheden, een verjaardagslied zingen voor je oma of een serenade brengen aan je grote liefde. Iedereen kan via Whatsapp of e-mail zijn of haar verhaal delen, waarna je wordt uitgenodigd voor de uitzending,” aldus Iedereen Live. Op deze manier wil de televisiezender – juist nu – de saamhorigheid bevorderen.

201