logo HK13 TV.jpg

HK13 TV niet bij alle providers te zien, maar ook via internet

Harderwijk, 19 maart 2020

In deze tijd waarin veel mensen aan huis gebonden zijn, is met name voor de ouderen onder ons de televisie meer dan ooit het venster naar de buitenwereld. De lokale televisiezender HK13 TV wordt door Harderwijkers en Hierdenaren daarom extra gewaardeerd, door onder meer dagelijkse en wekelijkse nieuwsrubrieken en reportages over evenementen en andere gebeurtenissen in Harderwijk en Hierden.

Bij CAI Harderwijk krijgen we vragen waarom HK13 TV niet bij alle providers is te ontvangen, en of wij daar als CAI Harderwijk iets aan kunnen doen. CAI Harderwijk heeft daar geen invloed op, dat bepalen de providers echt zelf. Wij kunnen wel zorgen voor genoeg keuze uit providers op het netwerk, maar de providers bepalen hun eigen televisieaanbod. Bij veel providers zit HK13 TV in het standaard televisiepakket. Wie HK13 TV wil ontvangen, kiest daarom voor één van die providers.

Zit HK13 TV niet in het televisiepakket van uw provider en u wilt niet naar een andere provider overstappen? U kunt HK13 TV ook ontvangen via het internet: https://www.hk13.tv

201