BreednetVoordeligGlasvezel.jpg

CAI Harderwijk verlaagd tarieven van Breednet Premium per 1 april

Harderwijk, 17 maart 2022

Breednet zakelijk glasvezel heeft dubbel goed nieuws voor ondernemers in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten. De snelste Breednet Premium-abonnementen zijn per 1 april 2022 tegen lagere tarieven beschikbaar. Bovendien is er Breednet Lite, een voordelig instapabonnement voor klein zakelijk gebruik. Binnenkort ontvangen alle bedrijven op de bedrijventerreinen in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten een folder van CAI Harderwijk over deze Breednet Premium-prijsverlagingen en het Breednet Lite-tarief.

Wat is het verschil tussen Breednet Premium en Breednet Lite? Breednet Lite is een zakelijke variant op internet thuis. Breednet Premium is hoogwaardig zakelijk glasvezel. Zowel met Breednet Lite als met Breednet Premium heeft de gebruiker de zekerheid van zakelijk glasvezel, maar er zijn ook verschillen. Zo biedt Breednet Premium hogere garanties en snellere hersteltijden, maar ook onbeperkte keuze uit diensten en dienstenaanbieders op de digitale marktplaats NDIX. Bij Breednet Lite neemt de gebruiker de verbinding altijd inclusief het internet af bij onze Breednet Lite-partners.

Breednet Lite is de oplossing voor de minder veeleisende MKB-ondernemer die een goede en betrouwbare internetverbinding wil tegen een aantrekkelijk laag instaptarief. Als voor het bedrijf van de ondernemer de dataverbindingen bedrijfskritisch zijn en de ondernemer risico's wil uitsluiten, dan is Breednet Premium een betere keuze. Overigens is het altijd mogelijk om Breednet op te waarderen, als dit in de toekomst nodig blijkt.  

Klik hier voor de folder.

201