Breednet-Lite

Breednet-Lite is nieuw en biedt stabiel zakelijk glasvezelinternet voor een scherpe prijs!

Al sinds 2007 biedt CAI Harderwijk met Breednet tegen concurrerende tarieven professioneel en betrouwbaar zakelijk glasvezel op alle bedrijventerreinen van Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. In de praktijk blijkt de stap naar Breednet-Premium voor een aantal MKB bedrijven nog te groot.

Daarom is er nu Breednet-Lite vanaf 49,- per maand!

Breednet-Lite is zakelijk glasvezel inclusief de internetverbinding, daarom neemt u het niet bij CAI Harderwijk af maar via de samenwerkende partners. En dat kan al vanaf € 49,- per maand!

Er zijn wel enkele beperkingen:

  • Lagere bandbreedtegaranties door overboeking.
  • Maximaal één vlan.
  • Gebruik van de verbinding dient op een normale en redelijke wijze te gebeuren om overbelasting te voorkomen.
  • Helpdesk en storingsopvolging is er alleen tijdens kantooruren (8 x 5).
  • De verbinding is uitsluitend voor de abonnementhouder en mag niet gedeeld worden.

De eenmalige kosten bedragen 1500 euro, informeer voor acties en aanbiedingen bij onze partners. Als er meer dan 25 meter gegraven moet worden vanaf onze hoofdinfrastructuur langs de openbare weg, worden deze extra meters met 25 euro per meter als meerwerk in rekening gebracht. Wanneer er al een Breednet aansluiting aanwezig is (buiten gebruik) of als de contractduur van het lopende Breednet-Premium abonnement is verstreken zijn er geen eenmalige aanlegkosten.

Breednet-Lite is alleen af te nemen via de website van één van onderstaande leveranciers (klik op plaatje). Deze leverancier verzorgt verder alles inclusief de abonnementsfacturatie nadat de verbinding is opgeleverd. Contractduur is drie jaar. Tussentijdse upgrade naar Breednet-Premium kan zonder eenmalige kosten en ook de contractduur wijzigt dan niet. Tarieven zijn exclusief btw.

284