Breednet Lite

In de praktijk blijkt de stap naar Breednet Premium voor een aantal MKB bedrijven nog te groot. Daarom is er nu Breednet Lite: het goedkoopste zakelijke glasvezelinternet van de regio!

Betrouwbare en bekende partners met de grootste service regelen alles. Van opdracht tot oplevering en daarna ook de abonnementsfacturatie: gewoon helder en via korte lijnen. Bestel uw Breednet Lite zakelijke glasvezelinternet bij Matrix, Signet, Overhoff, Bos BTC, GFlex, HDC, VWC, JS ICT, Avensys, BTOnline, Vikio IT Partners of Cervus.

Contractduur is drie jaar, maar een eventuele tussentijdse upgrade naar Breednet Premium kan zonder eenmalige kosten en ook de contractduur wijzigt dan niet.

Er zijn wel enkele beperkingen:

  • Lagere bandbreedtegaranties door overboeking.
  • Maximaal één vlan.
  • Gebruik van de verbinding dient op een normale en redelijke wijze te gebeuren om overbelasting te voorkomen.
  • Helpdesk en storingsopvolging is er alleen tijdens kantooruren (8 x 5).
  • De verbinding is uitsluitend voor de abonnementhouder en mag niet gedeeld worden.

De eenmalige kosten bedragen 1500 euro, informeer voor acties en aanbiedingen bij onze partners. Bij meer dan 25 meter graafwerk vanaf onze hoofdinfrastructuur langs de openbare weg worden de extra meters met 25 euro per meter als meerwerk in rekening gebracht. Wanneer er al een Breednet aansluiting aanwezig is (buiten gebruik) of als de contractduur van het lopende Breednet Premium abonnement is verstreken zijn er geen eenmalige aanlegkosten. Tarieven zijn exclusief btw.

284