logo Tweak.jpg

Nieuwe provider Tweak nu op glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk

Harderwijk, 22 oktober 2020

CAI Harderwijk heeft er als netwerkbeheerder sinds kort een nieuwe klant bij: de serviceprovider Tweak. Deze provider is na Caiway, Delta, Fiber Nederland, KPN, Plinq, Solcon en XSyou nu de achtste provider die zijn diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk. Tweak biedt een abonnement aan met een pakket van interactieve televisie, telefonie en 1 gigabit internet.

Alle abonnementen van Tweak hebben een upload- en downloadsnelheid van 1000 mbit per seconde, oftewel 1 gigabit. Het gigabit-glasvezel van Tweak is verkrijgbaar vanaf 41 euro per maand. Dit is ook te combineren met interactieve televisie van Canal Digitaal en bellen op minuuttarief voor 7 cent per minuut. Abonnees van Tweak die per jaar betalen ontvangen extra korting op alle gigabit-abonnementen.

Wat zijn voor Harderwijkers en Hierdenaren de voordelen van 1 gigabit internet? Met gigabit-glasvezel haalt de Tweak-abonnee simpelweg het snelste internet van Nederland in huis. Dat maakt onder meer probleemloos streamen, downloaden en gamen met meerdere personen in huis mogelijk – en nog veel meer, zonder beperkingen.

Meer informatie of een abonnement afsluiten? Doe de postcodecheck op www.tweak.nl Zo ziet u meteen wat er beschikbaar is op uw huisadres. Na het selecteren van uw abonnement en het invullen van uw gegevens vragen wij om uw abonnement te bevestigen. Hierna activeren wij uw gigabit-verbinding meestal binnen één tot twee weken in samenwerking met CAI Harderwijk.

Tweak, gevestigd in Almere, is een echt familiebedrijf en in 2002 ontstaan vanuit de techwebsite Tweakers.net. Het doel van Tweak is om de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs, zonder restricties. Aanvankelijk richtte Tweak zich vooral op specifieke gebruikers, zogenaamde ‘tweakers’, die alles uit hun verbinding wilden halen.

Onderwijl is Tweak geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de nieuwste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie. In 2014 is Tweak begonnen met het leveren van gigabit-glasvezelverbindingen. Sindsdien zet Tweak zich volop in voor een zo groot mogelijk gigabit-levergebied, zodat steeds meer huishoudens gebruik kunnen maken van een snel, open en eerlijk internet.

201