PlaatjeBreednetHarderwijkActie.jpg

CAI Harderwijk-aanbod voor ondernemers: kies Breednet-glasvezel

Harderwijk 18 november 2020

Breednet Harderwijk, het zakelijk glasvezelnetwerk van netwerkbeheerder CAI Harderwijk, biedt ondernemingen op de bedrijventerreinen in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten een aantrekkelijk aanbod: geen aansluitkosten en daarna de eerste drie maanden geen abonnementskosten. Dit aanbod is geldig tot en met 1 februari 2021. Zie folder Breednet Harderwijk actie.

CAI Harderwijk levert sinds 2007 Breednet-glasvezel op alle bedrijventerreinen in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten. Honderden bedrijven beschikken al over een glasvezelaansluiting van Breednet: de regionale aanbieder met een open en betrouwbaar netwerk. Die betrouwbaarheid is juist nu met de vele thuiswerkers van vitaal belang. De honderden bedrijven in de regio hebben het razendsnelle Breednet-glasvezelnetwerk samen mogelijk gemaakt. Hoe meer bedrijven aansluiten, hoe lager de kosten zijn. CAI Harderwijk is bovendien een stichting die werkt zonder winstoogmerk. Met een aansluiting op Breednet bepaalt de ondernemer zelf van welke leverancier of provider de ICT-diensten, internettoegang en telefonie worden afgenomen.

Ondernemers die willen overstappen op Breednet of specifieke vragen hebben kunnen contact opnemen met CAI Harderwijk: 0341-410666 of info@caiharderwijk.nl

Meer informatie: www.caiharderwijk.nl/cai-zakelijk/

201