Glasvezel buitengebied Harderwijk en Hierden

U heeft het goede nieuws ongetwijfeld al meegekregen. CAI Harderwijk is gestart met de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Harderwijk en Hierden! Dat gaat in nauwe samenwerking met Glasvezelbuitenaf, die in het buitengebied van Ermelo en Nunspeet nu ook glasvezel aanlegt. Zij sturen de aanleg in Harderwijk en Hierden aan. Aan ons, aannemer Allinq, hebben zij de opdracht gegeven de aanleg uit te voeren.

Aanleg glasvezel
Het maken van de aansluiting is gratis voor bewoners van het buitengebied van Harderwijk en Hierden, zelfs als de glasvezel in de woning (nog) niet wordt gebruikt. Let op: Bij latere aanleg betaalt u de werkelijke kosten, met een minimum van € 950,-. Met uw medewerking kunnen wij aan de slag. Voordat wij daadwerkelijk gaan graven, starten wij met schouwen. Hiervoor ontvangt u een brief waarin aangegeven staat dat wij graag een afspraak willen plannen zodat één van onze medewerkers bij u langs kan komen om te kijken waar de aansluiting precies gerealiseerd wordt.

Niet thuis
Het kan zijn dat u niet thuis bent als onze medewerker bij u aan de deur komt. In dat geval laat hij een kaartje achter met het verzoek om contact op te nemen. U kunt dan zelf een afspraak maken.

Contact met Allinq
Allinq zal voor en tijdens de aanleg met u communiceren over de aanleg en het maken van de aansluiting bij u thuis. Heeft u nu of gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijv. de planning of uw aansluiting? Dan kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur bereikbaar via 088-6007107 of glasvezelbuitenaf@allinq.nl en helpen u graag!

265